طريقة بسيطة و سهلة لعمل السنابون
هي
:::
3 كوب دقيق
نص كوب سكر
ملعقة كبيرة
خميرة فورية
ذرة ملح
نص كوب زبدة
واعجنيها ب
لبن كوباية اكتر شوبة اقل شوية حسب ما الدقيق هيلم معاكي
وتخمر نص
ساعة عالاقل وبعدين تفرديها على الرخامة بدقيق لانها بتكون ملزقة وتدهني زبدة
سايحة وبعدين تحطي الحشو
الحشو عبارة
عن سكر + قرفة + مكسرات اختياري مخلوطين مع بعض وترشي الخليط عليها وتلفي وتقطعي
بسكينه حامية وتحطي ف صنيه مدهونة زبدة وف فرن متسخن و ربع ساعة تلت ساعة هيكون
تمام
الصوص : لبن
مكثف + 4 حبه كيري او نستو وشوية لبن حليب صغيرين اووي
والف هنا ♥♥♥